zaterdag 16 mei 2009

Even voorstellen.......

In juni 2008 heb ik mijn eerste Thai gekregen. Haar naam is Mila Kahurangi en is geboren op 20 maart 2008.

Mila is een echt gezelligheidsdier. Kletst met grote regelmaat en is altijd bij ons in de buurt te vinden. Op schoot, voor of op het toetsenbord van de computer of op de rand van het bad aan het kijken naar al dat sop in bad. Mila is een enorm schatje met een lief karakter en soms ook heerlijk ondeugend.
Mila is niet onze eerste kat. Naast Mila hebben we nog 5 andere katten zonder stamboom. Hier stel ik ze even kort voor:
Optie (geboren 2000). Een lieve poes, die steeds leuker wordt naarmate haar leeftijd vordert.
Binck (heeft zich bij ons gemeld toen hij het zwerven zat was. De dierenarts denkt dat hij 2006 als geboortejaar heeft). Echt een goedzak en alle katten zijn gek op hem. Binck voelt zich bij ons enorm thuis, maar soms blijft hij nog wat schuw.
Shido (geboren 2006). Shido is een lief poesje, maar wel een beetje op zichzelf. Ze houdt er jammergenoeg niet zo van om opgetild te worden. Ze is als kitten tot een week of 8 bijna nooit opgetild en niet goed gesocialiseerd.
Ushi (geboren 2007). Een heerlijk beest dat uren buiten kan struinen maar ook heel veel liefde van ons nodig heeft. Ze kan dan heel hard/hoog spinnen en duwt haar neus het liefst in onze gezichten. Ook is ze wel heel ondeugend en doet soms erg gevaarlijke dingen.
Hummer (geboren 2008). Hummer is het eerste kitten dat Shido gekregen heeft. Hij was zo lief dat we hem niet weg wilden geven. Hummer is echt de lievelingsvriend van Mila. Vaak liggen ze met de pootjes om elkaar geslagen in een mandje, of racen ze samen door het huis.

Omdat we ik met Mila wilde gaan fokken heb ik besloten om een cattery te beginnen. Sinds april 2009 is CATTERY ASENKA dan ook officieel. In maart 2009 is Mila gedekt door een hele lieve en stoere kater, E.G.I.C. Varon de Cascabel.


Email: Catteryasenka@gmail.com
Website: http://cattery-asenka.blogspot.com/








Geen opmerkingen:

Een reactie posten